CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Dr. Szájer József: Munka, otthon, biztonság: mindenki közös érdeke,hogy a csatlakozás nyertese legyen

Munka, otthon, biztonság: mindenki közös érdeke, hogy a csatlakozás nyertese legyen
Sopronban szombaton folyamatos részvétel mellett folyt az álírásgyűjtési akció

    Magyarország európai uniós csatlakozásának sikeressé tétele céljából az egész magyar társadalom és egyben a kormányzat érdeke is, hogy megfelelően összpontosítson a munkával, az otthonnal és a biztonsággal kapcsolatos kérdésekre - fejtette ki Dr. Szájer József, Sopron és környéke országgyűlési képviselője szombaton a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetségnak aVárkerületen a Hűség-kút melletti téren felállított standján, ahol a szövetség aláírásgyűjtő akciójának keretében tartott sajtótájékoztatót.

    "Mindenkinek joga van az otthonteremtéshez, a biztonságos megélhetéshez, az egészséges életmódhoz, a kordában tartott élelmiszer- és  energiaárakhoz, valamint a munkához." - mondta a város országgyűlési képviselője, a szabad Európai parlamenti lista második helyén induló politikus, aki utalt arra: Orbán Viktor március végén, a Szövetség első gyűlésén hirdette meg a nemzeti petíciót, és az azzal kapcsolatos, a Munka, otthon, biztonság címet viselő, a költségvetés módosítására irányuló aláírásgyűjtést. Ez a lakástámogatás korábbi rendszerének visszaállítása, a gazdák nagyobb támogatása, a tartós gyógyszerár-csökkentés mellett a privatizáció leállítását  követeli, valamint azt, hogy az energiaár-emelés ne haladja meg az évi öt százalékot.

    Dr. Szájer József kifejtette az ország 300 helyszínéről összegyűjtött, egymillió aláírással szeretnék kifejezni azt , ami az egész magyar társadalom közös érdeke, és ami olyan értékeket hangsúlyoz, amelyek megvalósítását pártállástól függetlenül mindenki támogathatja.
    Dr. Szájer józsef rámutatott arra is, a meghirdetett célok gyakorlati megvalósítását az Orbán-kormány nem csak meghirdette, hanem meg is valósította, azokat,azaz mindenki által érzékelhetően működtette is, amit, amennyiben ezeket fontosnak tartana a jelenlegi kormány is megtehetne.
    Dr. Szájer József felhívta arra a figyelmet, hogy a Nemzeti Petíciót  aláírni szándékozók Sopronban a Szent György u. 6 szám alatti választókerületi FIDESZ Irodában tehetik azt meg munkanapokon 9-17 óra között.


    Szombaton folyamatos részvétel mellett zajlott Sopronban a Nemzeti Petíció aláírása.

    Szombaton folyamatos részvétel mellett, több közismert soproni személyiség jelenlétével zajlott Sopronban a Nemzeti Petíció aláírásgyűjtési akciója.
 
 

 
T.É.
 



2004. április 04., vasárnap 14:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület