CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Jézus Passiója a Győri MEVISZ-Bárka csoport előadásában- Olajos Péter, az MDF EU-integrációs Irodájának vezetője Sopronban- Homeopátiás Klub - A BEPF ,,Art' Filmklubban Hallström:Csokoládé filmje

Jézus Passiója a Győri MEVISZ-Bárka csoport előadásában
A Győri MEVISZ-Bárka csoport mozgássérült fiataljainak előadására kerül sor 2004. április 5-én, hétfőn 18.00 órakor és április 6-án, kedden 10.00 órakor az
Evangélikus Templomban, Sopron, Templom u. 10.

A MEVISZ (Magyarországi Evangélikus Ifjúsági Szövetség) 1988-ban alakult.
Különböző szakcsoportjai vannak, a legsikeresebb a mozgás- és szellemi sérültekkel, állami gondozottakkal foglalkozó Bárka-csoport.
Nevét Jean Vanier mozgalmáról kapta, de ő olyan lakóközösségeket képzelt el, ahol sérültek és egészségesek együtt élhetnek, a MEVISZ-nek azonban erre
nincs kapacitása; munkájuk lényege a közös programok, táborok szervezése. A munkában főleg laikus fiatalok, egyetemisták vesznek részt.
Az ország több városában működik Bárka-csoport. Sopronba Nagyhét elején a győriek jönnek el. A mostani passió egy különleges élménynek igérkezik: olyanok mutatják be az ismert történetet, akik kerekesszékben vagy bottal kezükben élik életüket.

Olajos Péter, az MDF EU-integrációs Irodájának vezetője Sopronban Az Európai parlamenti választási kampány keretében hétfőn Sopronba látogat Olajos Péter az MDF EU-integrációs Irodájának vezetője, az MDF Európai parlamenti képviselőjelöltje, aki a soproni média képviselőjével az Európai unióról szóló beszélgetésen vesz részt.

Homeopátiás Klub 2004. április 5-én, hétfőn, 17:00 órakor Hársné Unger Klára szakgyógyszerész-természetgyógyász vezetésével a Castanea Környezetvédelmi Egyesület szervezésében a Homeopátiás Klub foglalkozását tartják a MTESZ-székházban (Széchenyi tér 2.).

A BEPF ,,Art" Filmklub keddi programjában Hallström:Csokoládé című filmje A BEPF ,,Art" Filmklub keddi programjában Hallström.Csokoládé című filmjét láthatják az érdeklődők. A BEPF ,,Art" Filmklub alkalmait keddenként 19.00 órakor a Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Kar Ferenczy János utca 4. szám alatti épületében az E1-es teremben tartják.



2004. április 04., vasárnap 18:01


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület