CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Gyevát Gyula ökölvívó iskola növendékeinek sikerei - Lővér Kupa modellező verseny - Eredményesen szerepeltek a soproni úszok - Soproni Sportévkönyv - Soproni Kerékpár Club


A Gyevát Gyula ökölvívó iskola versenyzői remekül szerepeltek a Szolnokon, május 16-16-ig megrendezett középiskolás bajnokságon. Első helyett szerzett Reinhofer Gergő, 86 kg-os súlycsoport, nagy Roland, 56 kg, Cuibus János, 54 kg. Ezüstérmet hozott el: Csóka Dávid,52 kg, Sárkőzi Győző, 68 kg.
Ciubust választották meg a legtechnikásabb ökölvívónak, a fiatalember az idén először megrendezésre kerülő serdülő EB is képviseli Magyarországot, a verseny rendezőjét. Az ífjú ökölvívókat, Egresits Tamás, Bárdos László és Prejcszer János ternirozza. A szakosztály élén Borsos Ferenc, és Pete László (AIBA bíró) fejt ki hasznos tevékenységet.

A Lővér Kupa modellező versenyen  Nótáros Mihály, válogatott, harmadik lett, míg Kocsis István a második, Tóth Károly a harmadik helyezést mondhatja magáénak. A Szlovákiában és Németországban megrendezett Világ Kupa versenyen Kalmár Sándor (Soproni Mod SE) 293 órás sebességgel nyert. Ez a teljesítmény, akár világcsúcsnak is felfogható.

Eredményesen szerepeltek a Soproni Úszok Baráti Köre Se úszói külföldön és belföldön egyaránt. Közülük is kiemelkedik Nagy Gábor teljesítménye, 15 éves, aki Németországban, majd a zalaegerszegi nemzetközi versenyen, illetve az osztrák fővárosban a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Kiváló eredményeket ért el Szepesi Csenge és a 10 éves Németh Júlia is. Eredményesen versenyzett Graf Eszter, Varga Gabrielle, László Rita, Simon Gabriel, Kovács Boldizsár, és a Szepesi László, Kovács Orsolya, Varga Zsófia 4*400-as vegyes váltó is.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége is lobbizik az Euroleasing-Orsi Sopron, Euroliga tagságának megújításáért.

Soproni Sportévkönyv 2003/2004 címmel hamarosan megjelenik egy olyan hiánypótló kiadvány, melynek elődje 10 évvel korábban látta meg a napvilágot.

Barátságos, nemzetközi labdarúgó mérkőzés, Győr, 20000 néző
Győri ETO FC – Bayern München 1-4 (2-0)
Gsz.: Ballack („(, Makaay, Santa Cruz ill. Nicsenko

Labdarúgó NB I, junior: DVSC – Matáv FC 3-2
Gsz.: Szalai, Vasas

A Matáv FC Sopron összeállítása az Újpest elleni mérkőzésen: Miliente-Grósz, Lambulics, Pető, Hanák-Sira, Bagoly, Fejér, Pintér, Tóth M. - Huszti. Sérült vagy eltiltott játékos jelenleg nincs.

A Soproni Kerékpár Club megalakította országúti csoportját. A vezető, a szabadkai származású Janda Zoltán, segítője Karafa Balázs.



W.F.



2004. május 19., szerda 17:03


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület