CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Rongálás a soproni Fidesz-iroda ajtaján

Rongálás a soproni Fidesz-iroda ajtaján

    Vasárnap reggelre ismeretlenek betörték Sopronban a Szent György utca 6 szám alatti Fidesz-iroda ajtaján az egyik ablakszemet.
    Az eseményről a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Győr-Moson-Sopron megyei 7. számú választókerülete nevében Dr. Molnár Ágnes, választókerületi koordinátor vasárnap tartott rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be.

    Dr. Molnár Ágnes elmondta: Sopron történelmi belvárosában, a forgalmas helyen található, és a sokak által látogatott, Szent György utca 6. szám alatti választókerületi  iroda ajtaján egyik ablakszemet ismeretlenek betörték és azt leköpdösték.
    Dr. Molnár Ágnes a történtekhez hozzátette: Miután hallottak arról, hogy a szocialisták a külföldi kampánytanácsadója a választási kampányt háborúnak tekinti, egyrészt a Fidesz teljes mértékben elitéli azt, hogy bármely párt a soproni rongáláshoz hasonló módszerekhez folyamodjék a választási kampány során, másrészt nagyon reméli, hogy a soproni sajnálatos eset nem a meghirdetett ,,választási háború" része, és hogy nem folytatódik további atrocitásokkal, durva akciókkal.
    ,,A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség  Győr-Moson-Sopron megyei 7. számú választókerülete elérkezettnek látja azt a pillanatot, amelyben a választási háborúnak a rossz szellemét vissza kell végre parancsolni a palackba" - mondta Dr. Molnár Ágnes.
- Bíznunk abban és nagyon reméljük, hogy az MSZP, és az összes, választáson listát állító párt nyilvánosan elhatárolódik a Sopronban történtektől, és azt is reméljük, hogy  Sopronban, abban a városban, amelyben mindig is a hagyományosan kulturált közélet volt a jellemző, a jövőben is egy kulturált választási kampány folyik  - jelentette ki Dr. Molnár Ágnes, aki kérdésre válaszolva, a sajtót arról is tájékoztatta, hogy az eset kapcsán a Fidesz megtette a feljelentést, és a helyszínelés is megtörtént.
T.É.



2004. május 24., hétfő 00:29


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület