CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Tudomány és kereszténység: ellentmondás vagy szintézis?-Tájak-Korok-Múzeumok ülése- Ülésezik a Sopronért Baráti Társaság- Bérlők fóruma- Gösser-Természetfotók- Tündérvilág barokk táncjáték Fertődön

Tudomány és kereszténység: ellentmondás vagy szintézis? 2004. június 9-én, szerdán, 18:00 órakor a Tudomány és kereszténység: ellentmondás vagy szintézis? címmel rendezett előadássorozat keretében Dr. David Cook: Modern bioetika: mi az emberi lény? előadása hangzik el.  Július 10-én, csütörtökön 18 órakor Dr. William Lane Craig: Az ősrobbanás elméleten túl: korunk asztrofizikai kozmogóniája Istenre mutat? előadására kerül majd sor.  Az előadások nyilvánosak, magyar tolmácsolással, helyszínük a Soproni TIT előadóterme, a MTESZ-székház II. emeletén (Széchenyi tér 2.).

Tájak- Korok- Múzeumok összejövetele 2004. június 9-én, szerdán, 17:00 órakor a Tájak- Korok- Múzeumok összejövetelét tartják a Gyermek és Ifjúsági Központban  ( Sopron, Ady Endre u. 10.).

Ülésezik a Sopronért Baráti Társaság Sopronért Baráti Társaság 2004. június 10-én, csütörtökön 17.00 órakor a soproni MTESZ Székhzban (Sopron, Széchenyi tér 2.) tartja ülését a Sopronért Baráti Társaság, amelyen a társaság vendége lesz Szabó Miklós, a Castanea Környezetvédelmi Egyesület társelnöke, akivel az együttműködési lehetőségekről folytat majd megbeszélést a baráti társaság.

A soproni bérlők fóruma A Soproni Önkormányzat stratégiája a saját tulajdonú, nem lakás célú ingatlanok bérbeadásával kapcsolatban címmel fórumot tartanak a 2004. június 10. csütörtök 17 órakor a Kereskedelmi és Iparkamarában (Sopron, Deák tér 14). Vendég: Dr. Berta Árpád, A nem lakás célú ingatlanok hasznosítására alakult bizottság tagja.

Gösser Természetfotó pályázatának nyertes képeinek kiállítása a soproni  Fő téren június 7 - 16 között  Országos vándorútra indulnak a tavaly nagy sikerrel megrendezett Gösser Természetfotó pályázatának nyertes képei. A pályázatra közel 13000 pályamű érkezett, melyekből a kiállítás 12 helyszínén alkalmanként 40-45 darab kép tekinthető meg.
A Gösser tavaly indította először a nagy érdeklődést kiváltó internetes Természetfotó pályázatát. A versenyre amatőr fotókkal lehetett pályázni, de a beérkezett pályaművek kiemelkedő minősége meglepte a szakmai zsűrit is. Hat kategóriában hirdetettek első három helyezettet, valamint egy fődíjat és egy különdíjat is kiosztottak. A közönségszavazás eredményeként pedig, még egy közönségdíjat is odaítéltek.

Tündérvilág barokk táncjáték - „Hogy Eszterháza magát csudává tegye”   2004. június 10-én, csütörtökön, 19:00 órakor a fertődi Esterházy-kastélyban Román Sándor: Tündérvilág - táncest az Esterházy-kastély télikertjében, ExperiDance és Eszterháza produkció. Információ: Esterházy-kastély, telefon.: 99/537-640 Karácsony Ágnes.
 



2004. jĂşnius 08., kedd 08:32


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület