CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Szomszédvár - Régió  


Kupák és szerződés-megújítás

Komlósi Gábort az asztalhoz szólították


Dr. Ormai László, a KSH Sportklub ügyvezető elnöke mondta ma délelőtt Budapesten, a Központi Statisztikai Hivatal első emeleti dísztermében: "Szerencsés helyzetben vagyok, mert az évzáró összejövetelek előtt soha nem kell idegeskednem, hogyan magyarázzam meg, miért nem nyertünk. Ez alól az edzők, a játékosok mindig felmentenek." (Tudniillik: nyernek - a szerk.)

Az asztal pedig, ahová - amint a címben jeleztem - Komlósi Gábort az esemény megkezdése előtt kiszólították, hogy ő is foglaljon helyet az esemény jeles személyiségei között, azt a célt is szolgálta, hogy okmány aláírása történjen meg rajta. A Hewlett-Packard cég több, mint tíz éve támogatója a sportklub asztalitenisz szakosztályának, most megújította a szponzori együttműködési szerződést. Komlósi Gábor ezt követően kapott szót, és a magával hozott, díszcsomagolásba burkolt, kunkorodó szalagocskával átkötött valamit kibontogatván egy különleges pingpongütőt adott át a sportvezetésnek. Egyik oldala arany - rajta az aranyérmet szerzett sportolók neveivel, másik oldala ezüst: az ezüstérmesek felsorolásával. "Az a jó bíró, akit nem lehet észrevenni" - mondta a neves sportújságíró, azzal folytatva, hogy a HP mint szponzor ilyen. Nem hivalkodó, de biztosan lehet rá számítani. Márpedig nagy fába vágta a fejszéjét a sportklub: 22 év után ('82-ben volt az asztalitenisz felnőtt EB Budapesten) ismét világversenyt rendeznek - július 16-25. között Budapest ad otthont az Asztalitenisz Ifjúsági és Serdülő Európabajnokságnak.

Akik ma a csokrokat, a kupákat ünnepélyesen átvették a 2003-2004-es sportévben nyújtott kimagasló teljesítményükért, közöttük ott voltak azok a vékony, megilletődött serdülő, valamint a már felnőttes alkatú, határozott fellépésű ifjú leányok, akik ez évben tovább öregbítették a szakosztály és a sportklub jó hírnevét, és nyilvánvalóan résztvevői lesznek a júliusi versenynek is. A többiekkel együtt megtapsoltuk az ifjúként máris igen neves Póta Georginát - 2003 legjobb európai játékosát(!) -, valamint az idei olimpia résztvevőjét: Fazekas Mártát.



A kép forrása: vic.mkm.sulinet.hu/matek

Sebők Lili



2004. jĂşnius 15., kedd 14:18


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület