CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Miért szegte meg az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság az önkormányzati vagyonrendeletet, és ki a felelős? - kérdezi a Fidelitas

Egy autó értékesítésének visszásságai

Miért szegte meg az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság az önkormányzati vagyonrendeletet, és ki a felelős? - kérdezi a Fidelitas soproni csoportja.

Az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság előtt, a Lenkey utcában tartott sajtótájékoztatót tegnap Pongrácz Nóra, a Fidelitas alelnöke és Schlosser András a soproni csoport elnöke.

A Fidelitas helyi csoportja nevében kifejtették: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az Alapellátási Igazgatóság gépjárművének az önkormányzati vagyonrendelet szerinti értékesítéséről április 21-én hozott határozatot, amelynek előírás szerinti végrehajtásával és az eljárásról való tájékoztatással Kalmár István alpolgármestert bízták meg. A napirend során született azon kérdésre, hogy a gépjármű értékesítése hol lesz meghirdetve, nem született érdemi válasz, annak ellenére, hogy a vagyonrendelet licittárgyalást ír elő - mondta Pongrácz Nóra.

Az ügy május 19-én való bizottsági újratárgyalása során ,,derült fény" arra, hogy egyrészt az új gépkocsi már márciusban az alapellátás rendelkezésére állt, másrészt, hogy hivatalos értékbecslés alapján a régi autó értékét beszámították az új árába.

Az értékesítés már korábban megtörtént, és nem az előírásnak megfelelően - mondta Pongrácz Nóra, aki szerint:,,Így valójában okafogyottá vált a bizottság áprilisi határozata, hiszen az értékesítés már korában megtörtént, és nem az előírásnak megfelelően.

A Fidelitas soproni csoportja nem érti, miért szegte meg az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság az önkormányzati vagyonrendeletet?

Magyarázatot vár, és kérdezi: Hogyan fordulhatott mindez elő, és ki a felelős?



2004. jĂşnius 22., kedd 09:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület