CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


A soproni Hátulsó utcába tervezett kétszintes mélygarázs és 43 szociális bérháztömb építése csúszik, melynek legfőbb oka, hogy a régészeti feltárások �a lelőhelyek gazdagsága miatt- az eredetileg tervezett hat hét helyett három hónapig tartottak. A tervek szerint november végéig tető alá hozzák az épületet s jövő tavasszal a bérlők is beköltözhetnek.

Ideiglenesen beszüntette az élőállatok soproni fuvarját a beszállítást szervező és bonyolító cég, mert a Soproni Marhavágó Kft. több, mint 200 millió Ft-os tartozást halmozott fel. Az érintettek között holnap lesz egyeztető tárgyalás. A felvetődő problémák valószínűleg összefüggésbe hozhatók a Soproni Marhavágó Kft. néhány héttel ezelőtti eladásával, hiszen azt megelőzően pontos és hiánytalan volt a teljesítés- olvasható a reg. napilapban.

Sopronban rendezték a megyei borversenyt, melyre 128 mintát küldtek a termelők. Ez másfélszer több, mint az elmúlt évben. A bírálóbizottság véleménye szerint az elmúlt évben átlagosan közepes minőségű borok készülhettek a termésből, de néhány kiemelkedően szép bor is került a zsűri poharába. A megmérettetés végén 29 aranyérmet osztottak ki, ebből 24-et a soproni és a Sopron környéki borászok érdemeltek ki.

Ma, a Köztisztviselők Napján munkaszüneti nap lesz a polgármesteri hivatalban. A hivatal nyári nyitva tartása az okmány irodában változatlan, viszont a többi részen az ügyfeleket hétfő délután 13.30-17.00, szerdán, ebédidő kivételével 8.00-16.00 óra között várják

Új játszóteret avattak tegnap Sopronban a Kurucdombon. A 10 millió Ft-os beruházásból egy finn cég kivitelezte az uniós szabványoknak megfelelő gyermekparkot. A csaknem két hónap alatt felépült játszóteret kerítés veszi körül, így a szülők nagyobb biztonságban ügyelhetnek gyermekeikre.



2004. július 01., csütörtök 11:46


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület