CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Sziget Fesztivál 2004

A Sziget Fesztivál jó szokását megtartva, idén is augusztus elején várja a szórakozni vágyókat. Nem kevesebb, mint tizenkettedik éve már.

Augusztus 4-től 11-ig idén is vár mindenkit a Sziget Fesztivál. Ha ebben az időpontban tartanánk a családi nyaralást, esküvőt, miegymást, intézkedjünk gyorsan, még nem késő, és tegyük szabaddá ezt az egy hetet! 12 év több mint elegendő bármifajta függőség kialakulásához, aki pedig korábban volt már Szigeten, a név hallatán is lázba jön – elég felidézni néhány önfeledt, hosszúra nyúlt estét, néhány pörgős éjszakát, néhány barátokkal együt áttombolt koncert hangulát, és biztosan tudjuk a választ: ott a helyünk.

Ha a szemünk a programfüzetre téved, magunk is beláthatjuk rögtön, hogy az év legnagyobb ballépése lenne bármi mással tölteni ezt a hetet! Csak néhány a nagy nevek közül: Busta Rhymes, Faithless, Paul Oakenfold, Jeff Mills, Bloodhound Gang, Cannibal Corpse, vagy a Kispál és a Borz, Anima, Tankcsapda és még nagyon sokan mások! A szervezők minden egyes napra legalább tíz nagyhírű sztárt ígérnek. Nem hangzik rosszul.

A Nap a Sziget kedvéért idén sem fog már délben lenyugodni, csak hogy korábban kezdődjenek az éjszakák, de egyet sem kell félnünk, a millió nappali program a délutánokat gyorsan elmúlatja: szórakozva tanulhatunk, új világok nyilhatnak meg előttünk, távoli kultúrák megismerésével tölthetjük időnk, jógázhatunk, táncolhatunk, színi előadásokat nézegethetünk, sírhatunk, nevethetünk, vagy ha úgy tetszik, a sátrunkban pihenhetünk.

Már egy hónap sincs hátra, és elkezdődik a Fesztivál. De hogy addig se éljünk hiába, a VOLT Fesztivál és a Balaton addig is ránk vár, augusztus elején pedig nyomás: tudod hova!

Gludovátz Gábor



2004. jĂşlius 07., szerda 19:13


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület