CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Gondban van Rátgéber - Alakul a Foton - Elhunyt Neher István


Változatlanul tartja magát az a hír, miszerint a Soproni Ászok – SMAFC kosárlabda csapat soproni edzővel kívánja az NB I A csoportjába történő visszakerülést megvalósítani. A tervhez , sok lelkesedést, pénzt és megfelelő mentalitást kívánunk mindazoknak, akik a terv megvalósításáért dolgoznak majd. Az új edző nevét néhány napon belül közöljük.

Néhány napig San Marinoban-ban tartózkodott az MKB-Euroleasing egyik utánpótlás kosárlabda csapat. Plakovics Tamás, edző vezetésével. Az ottani tornán, 54 csapat indult, a tíz soproni lány megállta a helyét. Közülük leginkább Ilosfai Mónika és Orbán Katinka tett a sportközösség szakmai tudásának növelésért.

Gondban van Rátgéber László, a női kosárlabda válogatott edzője. Többen, különböző okok miatt, nem kívánnak részt venni a felkészülés örökös színhelyén Pécsett tartandó edzőtáborozáson. Nos aki nem megy az számolhat egyhónapos eltiltással , klubja pedig ötmilliós pénzbűntetéssel.

Alakul a Foton kosárlabda csapata Szilaski Tamás, az új edző, Szőke Ildikó valószínűleg Zalaegerszegre megy, Lódi Eszter Szekszárdra, Burgmann Bernadett pedig az USA-ban kaphat állást, úgy mint közgazdász. Akik maradnak: Halmos, Hadarics, Horváth A., Kocsis, Takács, Farkas P., és nem kizárt Dénes és Radnóty további soproni tartózkodása sem.
A Foton meccseire, kivéve a bajnoki táblázat első három helyezettjei elleni összecsapásokat, valamint az EK mérkőzéseket ingyen nézhetik meg a nézők

Az, hogy közeledik egymáshoz az MKB-Euroleasing és a Foton már nyílt titok, a részleteket a közeljövőben tudhatjuk meg.
Az MKB-Euroleasing a felkészülést augusztus másodikán kezdi meg. Képzeljünk el egy ilyen kezdőötöst: Bielikova, Kovacsevics, Horváth Zsuzsi, Blahuskova, Matovics, nem rossz, ugye?


Életének 70. évében elhunyt Neher István, „Öcsi” az SVSE volt labdarúgója, akinek egész családja a vasutas klub jelképes és valóságos szolgálatának jegyében élt és él mind a mai napig.

Németországban, az Alpok Kupa elődöntőjében: Feyenord (NL) – Bieledfeld (D)  4-2. A holland csapat kapuját, Babos Gábor jól védte! A mérkőzét az Eurosporton élőben láthattuk.

A Matávból Ausztriába távozott Horváth Lajos, szerződött viszont Hanák Viktor, s talán soproni futballista lesz Szekeres Tamás is. A csapat pénteken, július 23-án az ausztriai Ernstbrunn-ban az  Austria Magna gárdájával mérkőzik, este hat órától.

Jelenleg Armstrong vezet a Tour de France-on, miután megnyerte a 15. szakaszt

W.F.



2004. jĂşlius 21., szerda 14:48


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület