CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Austria Magna-MATÁV FC Sopron 6-0 (3-0)- MTK:visszatért Illés Béla- Copa America- Női junior kosárlabda EB Quimper- Tour de France- Fertő-tó átúszás- Katter Emlékverseny: Babos Csaba-Babos Tímea nyert

Austria Magna - MATÁV FC Sopron 6-0 (3-0) Nemzetközi  felkészülési labdarúgó mérkőzés, 800 néző. V.: Katzberg. MATÁV: Molnár L. - Földvári, Debnar, Szekeres, Hanák - Bagoly (Szabó O.), Lazic, Bárányos (Balaskó), Fehér (Pintér), - Sira, Tóth M. Az ausztriai Ernstbrunnban lejátszott meccsen a szerdán Mattersburgban gólképtelen lilák ezúttal szokatlanul eredményesen futballoztak. Gsz: Vastics 2, Helsted 2,  Troyansky, Saurer. Az Austria kapuját Sáfár Szabolcs védte.
A Matáv július utolsó napján Csehországban, Zlinben játszik, ám július 27-én lesz még előkészületi meccse Sopronban is Dajka  László labdarugóinak. Az elsőkészületi meccsen a Baumgarten  csapatával találkozik a Matáv FC csapata, kedden 19órás kezdettel.

A Matáv augusztus hetediki ellenfeléhez, az MTK-hoz visszatért Szombathelyről Illés Béla, a 36 éves sokszoros válogatott labdarugó.

Copa America: a dél-amerikai labdarugó bajnokság döntőjében a brazilok győztek úgy, hogy a rendes játékidőben nem bírtak egymással a csapatok (2-2). A tizenegyespárbajban 4-2re múlták fölül Eduék az argentinokat.

Női junior kosárlabda EB Quimper (Franciaország) :   300 néző kísérte figyelemmel Magyarország- Lengyelország össszecsapást, melyen a magyarok győzedelmeskedtek 65-56-ra. A meccset a görög Masztrafisz és a z olasz Mattioli vezette. A kosárszerzők magyar részről Fegyverneky 5/3, Fürész  13/3, Zsovár, Vajda 19/9, Varga R., Bujdosó 15/6 , Horti 7, Muszbek 2, Czukor, Koncz, 2.  A magyar csapat edzői szerint (Sterbenz  Tamás, Füzy Ákos) Vajda remekelt, de társai is jól szerepeltek.
    200 néző figyelte a Magyarország- Horvátország mérkőzést, melyet a horvátok nyerték meg 64-59-re. A meccs vezetői az olasz Mattioli és a francia Julien voltak. Fegyverneky 6, Fürész 10/6,  Zsovár 2, Vajda 13/3, Varga 4., Cserék: Horti 12, Kiss 2, Bujdosó 8, Muszbek 2, Czukor, Koncz, Vida. Az edző Sterbenz Tamás és Fűzy Ákos szerint a csapat gyengén játszott, bajok lehetnek...
    300 néző néző követte figyelemmel, ahogy a magyarok legyőzték 66-57-re a cseheket, az összecsapást a svéd Sharro és a francia Julien vezette. A kosárszerzők: Fegyverneky 8, Fürész 10/3, Bujdosó 10/3, Vajda 14, Varga R.6. Cserék: Zsovár 6, Horti 4, Czukor 6,  Kiss 2, Muszbek. Hosszabbításban nyertek a lányaink, folytatás kedden 15 órakkor a spanyolok ellen.

Lance Armstrong fölényesen nyerte a Tour de France-on az utolsó előtti szakaszt /egyenkénti indítású időfutam/. Armstrongnak( US Postal)  sikerült a végső győzelmet is megszereznie, immáron hatodik alkalommal ezzel csúcsot döntött...

Negyvenen vettek részt idén a Fertő-tó átúszásán.

A Babos Csaba-Babos Tímea kettős nyerte a Katter Emlékversenyt, miután a döntőben legyőzték a Palotai Gábor- Palotai Péter párost. Az versenyen 35 páros küzdött a végső gyözelemért, a Hotel Szieszta teniszpályáin.
Babos Zsuzsa a nemzetközileg is jegyzett teniszezőnő az amerikai Barkley egyetemen  tanul.

W. F.



2004. jĂşlius 27., kedd 12:36


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület