CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

A Kecskemét nehéz ellenfél volt

NBI A CSOPORT NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉSEK:

GYSEV-RINGA - KECSKEMÉT 72:69 (32:27, 62:62)


Hát a Béres utáni korszak második mérkőzésére nem lehet büszke a GYSEV. Erősen döcögő játékkal, a hosszabbításban legyőzni egy jó indulattal is csak a középcsoportba tartozó ellenfelet, több mint szégyen. Azt hittük, hogy Béres távoztával a morálisan magára talált együttes reneszánszát éli és könnyed játékkal legyőzi a Kecskemétet. Lehet, hogy a vezetők mégsem találták meg a hiba valódi okát? Legyünk türelmesebbek és majd minden kiderül. Csak nehogy késő legyen.

A mérkőzés nagyon rosszul indult hazai szempontból, mert az első kosarat csak az 5. Perc végén szerezte a bajnok. A vendégek 9:2-re elhúztak és sokáig váratott magára az egyenlítés. A félidő közepén átvette a vezetést a GYSEV Eördögh remek megmozdulásaival, azonban a Kecskemét nem hagyta magát és főleg Herbster révén megint átvette a vezetést. A játékrész legvégén Poto és Dénes hármasaival sikerült öt pontos előnyt szerezni.

A második félidőben is álmosan kezdett a soproni társaság és a 24. Percben a vendégek utolérték a hazaiakat. Ezután 10 percig a vezetést meg is tartották, megint Herbster és Paradiz volt eredményes. Feltűnő volt Mandic hihetetlenül gyenge formája, szinte minden dobását elhibázta - pedig szórta a labdákat -, és felesleges faultokat vétett. A soproni 3-2-es zónát könnyen átjátszották és Dénes 3 pontosa kellett, hogy hosszabbításra kerüljön sor. A hosszabbításban sem született megnyugtató soproni előny, így a befejezés előtt néhány másodperccel csak a véletlennek tudhatjuk be, hogy a palánk alól háromszor sem tudtak a vendégek a kosárba találni. Az elveszített labdát szabálytalanul akarták visszaszerezni és a megítélt büntetőket Hollósy értékesítetteígy alakult ki a szerény három pontos győzelem.

GYSEV: POTO 11/3, EÖRDÖGH 19, Mandic 5, Radnóty, Vilipic 11, Cs: DÉNES 15/9, Hollósy 8, Donkó 3. Edző: Saeed Armaghani.

Kecskemét: PEREBIZ 14/6, Kovács A. 5/3, HERBSTER 23, Vojnics 4, Dzsuver 8, Cs: Eperjessy 4, Fürész -, Fück -, Horváth A. 11, Vida. Edző: Novák Gábor.

SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK - KECSKEMÉT 61:43 (26:28)


A Kecskemét egy hétvégén letudta mindkét soproni mérkőzését. A találkozó elején a soproniak 8:2-re elhúztak, azonban rögtön jött a vendégek időkérése. Ezt követően is Ambrusék irányították a játékot és 18:11-re is vezettek. Ezután mintha rövidzárlat következett volna be , mert a vendégek Kovács A. és Perebiz révén ledolgozták a hátrányt, sőt a félidőre át is vették a vezetést.

A második félidő első felében is jól tartotta magát a vendég csapat, míg nem az erő kezdett fogyni és a Postás főleg Ambrus és Bíró révén jelentős előnyre tett szert. A Postásnál ismét a centerek hozták a mérkőzést és elgondolkodtató, hogy a kis emberek hétről hétre gyenge dobóteljesítményt nyújtanak, csak ritkán dobnak jó százalékkal. (lásd az alábbi jegyzőkönyvet).

Postás:Delmis 7, Szemerédi 7, Fodor 6, AMBRUS 28, BÍRÓ 11,Cs: Ördög -, Englert -, Szenes 2, Edző: Meszlényi Róbert.

Kecskemét: PEREBIZ 10/6, KOVÁCS A. 14/6, Herbster 6, Vojnic -, Dzsuver 8, Cs: Eperjessy 3, Horváth -, Vida 2. Edző: Novák Gábor.

Tvordy György



2000. február 07., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület