CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 14., vasárnap, Tibor napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség Kulturális Tagozat Győr-Moson-Sopron megyei elnökség sajtóközleménye

A FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség Kulturális Tagozat Győr-Mosmegyei elnöksége sajtóközleménybeon-Sopron bírálja az új sopron.hu honlapot

,,Sopron – www.sopron.hu címmel – nemrég új “hivatalos honlapot” készíttetett, amellyel kapcsolatban a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség Kulturális Tagozat Győr-Moson-Sopron megyei elnöksége sajtóközleményben fogalmazza meg kritikáját, rámutatva: ,,Ez a legteljesebb közügy, hiszen nem mindegy, hogy milyen arculattal jelentkezik Magyarország nyugati kapuja a nagyvilágban."
A FIDESZ-MPSZ Kulturális Tagozat Győr-Moson-Sopron megyei elnöksége sajtóközleményében megfogalmazott kifogásai között szerepel, hogy ,, az új www.sopron.hu elképesztő és szánalmas hibáktól hemzseg. Az összes szerkezeti, tartalmi, nyelvi és stiláris pontatlanság számbavétele nagyobb terjedelmet igényelne, mint maga az új mű, ezért csak néhány példára hívjuk fel a figyelmet".
Néhány konkrét példa felsorolását követően a sajtóközlemény megfogalmazói szerint ,,a készítők maguk sem tudják, hogy “portál”, “honlap”, vagy “internetes oldal” volt-e kitűzött céljuk. E bizonytalanság felveti a megrendelő (Sopron Megyei Jogú Város) felelősségét."
A Kulturális Tagozat megyei elnöksége szerint: ,,egy jó internetes megjelenés elkészítése nem csupán informatikai feladat, hanem komoly gyűjtő- és rendszerező munka is egyben. Az új www.sopron.hu szellemi színvonala méltatlan Sopronhoz." - szól a sajtóközlemény, amelyet annak megfogalmazói a nyilvánosságnak szántan a vendégkönyvbe is beírtak.


A ,,készítők" reagáltak a kritikára:
,,Köszönjük a A FIDESZ-MPSZ Kulturális Tagozat Győr-Moson-Sopron megyei elnökségének, hogy írtak a vendégkönyvbe! Észrevételeik között több jogos kritika is megfogalmazódott. Ezeket igyekeztünk kijavítani! " - válaszolta a ,,készítők" nevében admin2 a vendégkönyvön keresztül.2004. augusztus 16., hétfő 02:06


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület