CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 15., vasárnap 20:44


Galéria X - Gyermelyi Grafikai Művésztelep soproni résztvevőkkel- Miss Universe Hungary soproni döntő- Új telefonszámon érhető el az Egészszégbztosítási pénztár- A Soproni Petőfi Színház műsora

Hírek, események

Galéria X - Gyermelyi Grafikai Művésztelep 2003 címmel nyílt kiállítás a fővárosban, amelyen a résztvevő művészek között három soproni grafikus, Magyar Mónika, Szőcs Géza és Szabó Ábel több munkája is látható. A hét végéig látogatható tárlat további kiállító művészei:  Bugovits Anikó, Horváth Kinga, Nádas Alexandra és Takács Márton grafikusművészek. A közelmúltban nyílt tárlatot Eszik Alajos, Sopronban is ismert garfikusművész nyitotta meg.(A fotón Szőcs Géza grafikája; Forrás: http://www.sopron.hu/intranet/galeria/szocsgeza/)

Miss Universe Hungary A hét végén Sopronban rendezték a Miss Universe Hungary sorozat döntőjét, amelyben húsz lány közül választotta ki a zsűri Magyarország legszebb hölgyét. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartott döntőn a Miss Universe Hungary címet az ibrányi Bakos Blanka nyerte el. A zsűrinek tagja volt több politikus, közéleti személyiség, vállalkozó. A tizennyolc éves,  újdonsült szépségkirálynőre váró megmérettetés az Ecuadorban megrendezésre kerülő Miss Universe verseny.

Új telefonszámon érhető el az Egészszégbztosítási pénztár Megváltoztak az Egészszégbztosítási pénztár telefonszámai. A győri székhely február 16-ától, hétfőtől  a 96-618-170-es telefonszámon érhető el (fax: 96-618-170/102) A soproni kihelyezett osztályhoz forduló ügyfelek a 99/512-960-os telefonszámon kapnak felvilágosítást.

A Soproni Petőfi Színház műsora 2004. február 16-án, hétfőn, 19:00 órakor A víg özvegy nagyoperett bérleten kívüli előadására kerül sor.
2004. február 17-én, kedden, 18:00 órakor látható  A vágy villamosa (Ifjúsági "B"-bérlet).  Tennessee Williams művét fordította Czimer József.
Kapcsolódó cikkek: A víg özvegy
                                Tennesse Williams esete Sopronnal  A vágy villamosa