CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Stuttgarti Ének-Zene-Táncsoport a Fő téren - Kitüntetés a városi tisztifőorvosnak - Előadás a stresszről - Gyűjtést kezdeményezett a soproni Lions Club - Véleménykérés az önkormányzat munkájáról

A Stuttgarti Ének-Zene-Táncsoport mutatkozik be Sopronban. A németországi vendégek hétfőn, augusztus 5-én 16 órakor a Fő téri színpadon német, jiddis darabokat mutatnak be.

Kitüntetés a városi tisztifőorvosnak Batthyány Strattmann László-díjjal tüntették ki Dr. Amberger Erzsébet főorvos asszonyt, akinek ezáltal több évtizedes eredményes munkáját ismerte el a szakma. Dr. Amberger Erzsébet 1982 óta felelős Sopronban és környékén a népegészségügyért.

A stressz okairól, jeleiről és kezeléséről tart előadást Bednárik Edit stresszkonzultáns augusztus 6-án, 18 órai kezdettel a fertőrákosi Yachtklubban.

Nemzetközi Kelet-Nyugat Ifjúsági Tábor Július 26.- augusztus 12. között Magyarországon először Győr-Moson-Sopron megye, azon belül is Fertőd ad helyet a Nemzetközi Kelet-Nyugat Ifjúsági Tábornak, mely az 1987. óta rendszeresen megrendezett táborok között a 15.
A Porpáczy Aladár Középiskola Kollégiumábn 10 nemzet 17-23 év közötti fiatalja, összesen kilenvcenhárman tevékenykednek zenei, tánc- és színházi műhelymunkában. Az együttlét ezáltal is hozzájárul a különböző kultúrák, nyelvek és vallások közti különbségek leküzdéséhez, azok áthidalásához és a közös vonások felfedezéséhez. Ehhez nyújt szép hátteret Fertőd és környéke, mely történelmi emlékeivel, természeti kincseivel méltó helyszínt biztosít a közös munkának.

Gyűjtést kezdeményezett a soproni Lions Club Déván, a Böjte Csaba ferences szerzetes istápolása alatt nevelkedő háromszáz árva gyermek megsegítésére kezdeményezett gyűjtést a soproni Lions Club. Az akcióhoz csatlakozott a Soproni Katolikus Konvent is. A hívek a templomokban meghirdetett célra eddig köze háromszázezer forintot adományoztak. Adakozni a konvent Szent Mihály Alapítványán keresztül is lehetséges, feltüntetve a szándékot. A gyűjtést augusztus végéig folytatják. A befolyó összeget Böjte Csaba dévai szerzetes szeptemberben esedékes soproni látogatásakor adják át. (Kisalföld) A cyberpress.sopron.hu Lions Club dévai gyermekeknek nyújtott segítségről szóló cikke: Dévai gyerekek a Hűség Városában .

Véleménykérés Sopron gazdaságpolitikájáról Az elmúlt négy év helyi történéseivel kapcsolatosan kérdezi meg a vállalkozók és az adófizető választók véleményét a Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara, a Sopron és Vidéke Ipartestülete és a Soproni Borvidéki Hegyközségi Tanács. 1998-ban "Igények és elvárások az 1998. évi önkormányzati választásokon Sopronban megválasztásra kerülő új képviselőtestület gazdaságpolitikájával" címmel, 12 pontos állasfoglalásban megfogalmazott igények teljesítésével, megvalósításaival kapcsolatban várják a soproniak véleményét és értékelését. A "Véleménykérés-Igényfelmérés című kérdőívet kérdőívet a cyberpress kamarai rovatában közzétettük.
 
 



2002. augusztus 03., szombat 19:05


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület