CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Nyílt Nap a Porpáczyban Fertődön - Lesz karácsonyi vásár - Nyílt nap a Soproni Rendészeti Szakközépiskolában - Visszaérkezett az Európa Levél - Új galéria és művészkellékeket árusító bolt

Nyílt Nap a Porpáczyban Fertődön A fertődi Porpáczy Aladár Kertészeti Magyar-Osztrák Vállalkozási Ügyintéző Középiskola és Szaktanácsadó Központ nyílt napot rendez november 29-én. A program az Esterházy-kastély különtermében kezdődik, ahol Wellner Andrea igazgató és Szabó Miklós megyei közgyűlési alelnök köszöntőjét a kertész- és növényvédelmi, valamint a környezetvédelmi technikusképzésről tájékoztatás követi. A résztvevők a felsőfokú akkreditált oktatás fertődi helyzetéről is tájékozódhatnak, óralátogatáson és információs stand megtekintésén is részt vesznek majd.

Karácsonyi vásár várja a soproniakat december 13-24 között a Sportcentrum mellett. Hagyományteremtő szándékkal, élőképpel, művészeti csoportok és iskolások közreműködésével, jellegzetes soproni ételek és italok kínálásával egybekötötten kerül sor majd a karácsonyi vásárra, amelynek idején egy ezer négyzetméteres, fűthető sátor várja a vásárlókat.

Nyílt nap a Soproni Rendészeti Szakközépiskolában December 2-án nyílt napot rendez a Soproni Rendészeti Szakközépiskola, amelyre elsősorban a rendőr és határrendész pálya iránt érdeklődőket várják. A nyílt nap résztvevői felvilágosítást kapnak a iskolában folyó oktatásról, a felvételi követelményekről, megismerkedhetnek az iskola mindennapjaival, valamint a rendőrség és a határőrség technikai eszközeivel.

Visszaérkezett Sopronba az Európa Levél.  Kedden a késő esti órákban visszaérkezett Sopronba Strasbourgból az Európa Levél, amely egyelőre a postaüzemek telephelyére került. Szerda reggel a Strasbourgot megjárt küldeményt – míg nem rendeződik végleg a sorsa – a soproni egyetem egyik raktárában helyezték el.
Kapcsolódó cikkek: Elindult az Európa Levél Strasbourgba
                                Pat Cox elnök hétfőn Strassbourgban levelet kap
                                Sikerült!! Feladásra vár az Európa-Levél -képriport
 

Új galéria és egyben művészkellékeket árusító bolt nyílik az Újteleki utcában. November 30-án, szombaton, 16 órakor Jálics Gyula budapesti képzőművész Tisztelet Sopronnak! című kiállításával nyílik meg az Artéria Galéria a Pum házban (Újteleki u. 52.) A kiállítást megnyitja Szekeres Kriszta műsorvezető, szerkesztő.



2002. november 28., csütörtök 22:24


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület