CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Soproni csillagászok programja- Wolfgang Amedeus Mozart: Requiem- X. Szentmiklósi Napok- I. IPA Családi Nap- VII. Országos Vízi Közmű Konferencia- 'Drog nélkül, szabadon'

Soproni csillagászok programja 2003. június 7-én, szombaton, 19:00 órakor a Britannia Cafe & Pub, II.Rákóczi F. u. 35. szám alatt a Stella Sopron Csillagászati Egyesület Soproni Csoportja megbeszélést és távcsöves bemutatót tart.

Wolfgang Amedeus Mozart: Requiem 2003. június 8-án, vasárnap, 19.00 órakor kerül sor a soproni Szent Mihály templomban Wolfgang Amedeus Mozart: Requiem-jének előadására. Előadja: Zádori Márta (szoprán), Megyesi-Schwarz Lúcia (alt), Mukk József (tenos), Jekl László (basszus), az Ifjú zenebarátok Központi Kórusa (karigazgató Ugrin Gábor), és az Erdődy kamarazenekar. Vezényel Kaposi Gergely.

X. Szentmiklósi Napok A pünkösdi ünepek alatt rendezik meg, immár tizedszer a Szentmiklósi Napokat. A négy napon át tartó rendezvénysorozat keretében az Esterházy-család segítségével 100 éve épült iskolaépületben kiállítás, amatőr alkotók bemutatkozása, Szent Imre szobrának avatása várja az érdeklődőket. A program során péntek és szombat este koncertek, szombatos sportversenyek, játszóház és sörsátor várja a Fertőszentmiklósra látogatókat.

I. IPA Családi Nap IPA-nap A nemzetközi rendőrszervezet (IPA) Győr-Moson-Sopron megyei szervezete rendezi meg Ágfalván, 2003. június 7-én az I. IPA Családi Napot. A rendezvény helyszíne az Ágfalvi Lovasklub, ahol 10 órakor kezdődik a szabadtéri programokat kínáló esemény. Kutyás-, lovasbemutató, lövészverseny, futball, játszóház, lovaglás, íjászbemutató, lovaskocsi várja az érdeklődőket.

VII. Országos Vízi Közmű Konferencia A Víz- és Csatornaművek Országos Szakmai Szövetsége és a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Részvénytársaság közös szervezésében 2003. június 12-13-án a Soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban kerül megrendezésre a VII. Országos Vízi Közmű Konferencia.
A konferencia 450-nél több vendéget fogad. Öt szekcióban 90 előadás hangzik el a vízi közművek üzemeltetési, fejlesztési kérdéseiről, a vízművek gazdasági, ügyfélszolgálati, PR és kommunikációs feladatainak megvalósításairól. A plenáris üléseken a vízi közmű szolgáltatás európai uniós csatlakozási feladatairól tartanak előadásokat magas rangú minisztériumi tisztviselők.
A konferencián adják át a szakma éves kitüntetéseit.
A konferenciát személyes jelenlétével megtiszteli és köszönti dr. Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter.
A konferencia részletes programja megtalálható a Programajánlóban.
Kapcsolódó cikkek:
2001-es Víziközmű Konferencia
 VI. Országos Víziközmű Konferencia Debrecenben
V. Országos Víziközmű Konferencia Jubileumi Főmérnöki Értekezlet :
 

"Drog nélkül, szabadon" címmel hirdet irodalmi és képzőművészeti pályázatot a Soproni Polgárőr Egyesület, a Kerek Erdei Sport- és Szabadidő Egyesület és a Módszertani Gyermekjóléti Szolgálat.
Pályázni lehet verssel vagy rövid prózai művel, illetve saját készítésű, önálló képzőművészeti alkotással, vagy bármilyen, a témát szemléletesen bemutató kreatív
alkotással. A pályázat feltételei: a pályaműveknek a címhez kapcsolódó témát kell feldolgozniuk, különös tekintettel a drog okozta ártalmak szemléltetésére, illetve az
újrakezdés lehetőségére. A pályázati munkákat szakemberekből álló zsűri bírálja el, a legjobb alkotások értékes tárgyjutalomban és különdíjakban részesülnek, a
pályázó alkotások pedig bemutatási lehetőséget kapnak a "Szabadon - drogmentes napok" keretében látható kiállításon.
Leadási határidő: 2003. június 15.
Cím: Módszertani Gyermekjóléti Szolgálat, Sopron, Vasvári P. u. 2. (Educatio Press)



2003. június 06., péntek 09:29


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület