CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Annási Ferenc elköszönt- Sonare: Gyémánt-, arany-, ezüst támogatói kártyával jutalmaz- Bővítik a határhoz vezető utat- Műsorváltozás az Esterházy kastélyban

Annási Ferenc elköszönt
Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése 2003. június 20-i ülésén határozott a Megyei Pedagógia Intézet igazgatójának megbízásáról. A döntés értelmében az intézményt 2003. aug. 1-jétől Környei László vezeti, akinek megbízatása 5 évre szól.

A Megyei Pedagógiai Intézet igazgatói tisztét 1993 óta Annási Ferenc töltötte be. A megyei képviselőtestület döntése alapján az egykori igazgató 10 év után adja át helyét utódjának.
Szabó Miklós, a Megyei Közgyűlés közoktatási területet felügyelő alelnöke a Megyei Önkormányzat tisztségviselői és dolgozói nevében köszönte meg Annási Ferenc elmúlt 10 éves - a Megyei Pedagógia Intézet élén, Győr-Moson-Sopron megye közoktatás-fejlesztésének érdekében végzett - tevékenységét.
Szöveg és foró: P.Z.

Sonare: Gyémánt-, arany-, ezüst támogatói kártyával jutalmaz Az V. Nagycenki Művészeti Napokat szervező Sonare Ifjúsági Kamarazenei Alapítvány az anyagi felajánlások mértékétől függően bérlettel kombinált gyémánt-, arany-, ezüst- és bronz fokozatú támogatói kártyákkal jutalmazza segítőit. A Sonare Alapítvány a 3685-862-es, valamint a 30-9414-138-as telefonszámokon, és a 1035 Budapest, Veder u. 4. szám alatt érhető el.
Kapcsolódó cikkek információk a Nagycenki Művészeti Napok hírben, valamint a Soproni Programajánlóban.

Bővítik a határhoz vezető utat Megkezdődött a Bécsi úti határkilépő előtti útszakasz bővítése. A 2002-ben bejelentett útbővítés – a szakhatósági engedélyek beszerzése, a kisajátításokkal összefüggően felmerülő kérdések rendezése miatt – csak a mai napon kezdődhetett el. A mintegy 27 ezer négyzetméternyi felület burkolását jelentő,  négysávossá bővített út átadásra előreláthatóan egy év múlva kerül sor.

Műsorváltozás az Esterházy kastélyban Augusztus 1-én, 19.00 órai kezdettel a Trio Antiqua ad koncertet Fertődön, az Esterházy kastélyban, amelyen Haydn és Mozart művek csendülnek fel.
Az előzetesen kiadott programhoz képest az augusztus 2-i programban, szombaton, 19.00 órakor a Tomasini Vonósnégyes ad koncertet. A Festetics Vonósnégyest augusztus 8-án láthatják a zenekedvelők.



2003. jĂşlius 30., szerda 18:25


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület