CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Koszorúzás az mártír erdélyi diákok emléktáblájánál- Brandmajori Kertbarátok Egyesülete:közgyűlés- Hartley:Flört-filmklub- „EU és a magyar egészségügy”- Europa Ante Portas:'Régiók az EU kapujában'

b>Koszorúzás az mártír erdélyi diákok emléktáblájánál 2004. március 30-án, kedden, 16:00 órakor a Soproni Erdélyi Kör  koszorút helyez el a mártír erdélyi diákok emléktáblájánál a Mátyás király utca 5. szám alatt. A helyszínen rövid megemlékezést Molnár László nyugalmazott múzeumigazgató mond. Az Erdélyi Kör mindenkit szeretettel vár a megemlékezésre.

A Brandmajori Kertbarátok Egyesülete közgyűlése 2004. március 30-án, kedden, 17:00 órakor Brandmajori Kertbarátok Egyesülete közgyűlést tart a Gyermek- és Ifjúsági Központban (Sopron, Ady Endre u. 10.; Tel: (99) 511-200).

Hartley Flörtje a filmklubban A BEPF -ART Filmklub szervezésében kedden, március 30-án, 19.00 órakor a Benedek Elek Főiskolai Kar E1-es termében Hartley Flört c. filmjét vetítik. A belépőjegy ára 100 forint.

„Az Európai Uniós csatlakozás és a magyar egészségügy” - konferencia Győrben Az EU Kommunikációs Közalapítvány szervezésében 2004. március 30-án tartják „Az Európai Uniós csatlakozás és a magyar egészségügy” című konferenciát Győrben a PATIO előadótermében (Gyór, Baross u.).
A rendezvényen előadást és fórumot tart dr. Jakab Ferencné államtitkár és Dr. Mikola István a MET elnöke, korábbi miniszter.
Az Európa Fórum konferencia programja 10.00 órakor dr. Bugovics Elemér a megyei kórház főigazgatója  (a Kórházszövetség képviseletében) bevezetőjével kezdődik.
„A csatlakozás hatása a hazai egészségügyi ellátásra, az egészségpolitikára” címmel hangzik el Dr. Jakab Ferencné címzetes államtitkár, (ESZCSM) előadása.
„Mit enged meg – és mit nem – az uniós csatlakozás a hazai egészségügyben” témában Dr. Mikola István a MET elnöke, a FIDESZ-MPSZ Egészségügyi Egyeztető Fórumának elnöke, korábbi egészségügyi miniszter előadása hangzik el.
11.45 órakor Dr. Jakab Ferencné és Dr. Mikola István fórumon válaszol a hallgatóság és az interpellálók kérdéseire.
A további program során „Az uniós csatlakozás hatása a kórházi ellátás színvonalára, a betegellátásra és a munkarendre” címmel Dr. Bugovics Elemér a megyei kórház főigazgatója, a Magyar Kórházak Szövetségének delegáltja, „A csatlakozás hatása a hazai gyógyszerellátásra, a gyógyszertári szolgáltatásokra és a gyógyszerészek működésére” címmel Dr. Váczi József a Magyar Gyógyszerészkamara megyei szervezetének alelnöke tart előadást.

Europa Ante Portas - "Régiók az EU kapujában" 2004. március 30-án, kedden, 11:00 órakor kezdődik a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Győr, Szent István u.10/A) az Europa Ante Portas - "Régiók az EU kapujában" kis- és középvállalkozások integrációs lehetőségeit bemutató és regionális befektetéseket ösztönző roadshow Az eseményen bemutatkozik a Nyugat-Dunántúl. A részletes programot megtalálják a kapcsolódó cikkben és a Programajánlóban.
Kapcsolódó cikk:
"Europa Ante Portas - Régiók az EU kapujában"
 



2004. március 28., vasárnap 22:50


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület