CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Tűzoltókat köszöntöttek Szent Flórián napján - Magyar-Osztrák Gazdasági Fórum - Magyarország-Ausztria Interreg III/A program Határon Átnyúló Együttgondolkodás és Cselekvés

Tűzoltók köszöntése Szent Flórián napján A tűzoltók ünnepén, Szent Flórián napján előreléptetésekel és kitüntetésekkel köszönték meg a tűzoltók munkáját Sopronban. Jubileumi kitüntetéseket  adományozott a tűzoltóság a 75, 65, 60 és 55 éves nyugdíjasainak,  és soron kívüli előreléptetésekben részesült több, a munkáját elkötelezettséggel végző dolgozó, továbbá a tűzoltók munkáját segítő civil között a a Soproni Polgárőr Egyesület, Nagy Márta újságíró és Princzes József kerületvezető erdész.
Az uniós ünnepségek  alkalmából a kismartoniak egy tűzoltókocsit ajándékoztak soproni tűzoltóknak, amelyhez újabb ajándékot kapott a soproni Tűzoltóság. A Soproni Önkormányzat egy tűzpiros Skodát adományozott a laktanyának, amelyet a tegnapi ünnepségen maga a polgármester adott át, aki egyben megköszönte a túzoltók áldozatkész munkáját.
A kitüntetettek között Bakonyi István Bátorság Érdemrendet, Zandler Károly miniszteri dicséretet kapott, Regényi Győzőt századossá léptették elő.

Magyar-Osztrák Gazdasági Fórum Magyar-Osztrák Gazdasági Fórumot tartottak a tegnap a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban. A Soproni Kereskedelmi és Ipari Vásár kísérő rendezvényeként az Osztrák Magyar Corvinus Kör szervezésében üzletember-találkozóra került sor, amelyen a gazdasági élet szereplői mellett tartományi felelősök, a gazdasági kamarák képvisleői a közös régiós együttműködés lehetőségeiről tanácskoztak. A határmenti együttműködés már kialakult formái, és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy további lehetőségeket hordoz magában a szorosabb, szélesebb palettán megvalósítható együttműködés, amelynek egyik, a térségre gyakorolt előnyös következménye lehet a nyugat-magyarországi, a burgenlandi és az alsó-ausztriai régiók egy térséggé való összeforrása - vélték a fórumon résztvevő gazdasági szakemberek.

Kapcsolódó cikk:
EU-konform kavalkád     

Magyarország-Ausztria Interreg III/A program Határon Átnyúló Együttgondolkodás és Cselekvés 2004. május 6-án, szerdán 10.00 órako a  Magyarország-Ausztria Interreg III/A program Határon Átnyúló Együttgondolkodás és Cselekvés című konferenciára kerül sor a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban.
 



2004. május 04., kedd 08:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület