CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 27., szombat, Zita napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Galéria X - Gyermelyi Grafikai Művésztelep soproni résztvevőkkel- Miss Universe Hungary soproni döntő- Új telefonszámon érhető el az Egészszégbztosítási pénztár- A Soproni Petőfi Színház műsora

Galéria X - Gyermelyi Grafikai Művésztelep 2003 címmel nyílt kiállítás a fővárosban, amelyen a résztvevő művészek között három soproni grafikus, Magyar Mónika, Szőcs Géza és Szabó Ábel több munkája is látható. A hét végéig látogatható tárlat további kiállító művészei:  Bugovits Anikó, Horváth Kinga, Nádas Alexandra és Takács Márton grafikusművészek. A közelmúltban nyílt tárlatot Eszik Alajos, Sopronban is ismert garfikusművész nyitotta meg.(A fotón Szőcs Géza grafikája; Forrás: http://www.sopron.hu/intranet/galeria/szocsgeza/)

Miss Universe Hungary A hét végén Sopronban rendezték a Miss Universe Hungary sorozat döntőjét, amelyben húsz lány közül választotta ki a zsűri Magyarország legszebb hölgyét. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartott döntőn a Miss Universe Hungary címet az ibrányi Bakos Blanka nyerte el. A zsűrinek tagja volt több politikus, közéleti személyiség, vállalkozó. A tizennyolc éves,  újdonsült szépségkirálynőre váró megmérettetés az Ecuadorban megrendezésre kerülő Miss Universe verseny.

Új telefonszámon érhető el az Egészszégbztosítási pénztár Megváltoztak az Egészszégbztosítási pénztár telefonszámai. A győri székhely február 16-ától, hétfőtől  a 96-618-170-es telefonszámon érhető el (fax: 96-618-170/102) A soproni kihelyezett osztályhoz forduló ügyfelek a 99/512-960-os telefonszámon kapnak felvilágosítást.

A Soproni Petőfi Színház műsora 2004. február 16-án, hétfőn, 19:00 órakor A víg özvegy nagyoperett bérleten kívüli előadására kerül sor.
2004. február 17-én, kedden, 18:00 órakor látható  A vágy villamosa (Ifjúsági "B"-bérlet).  Tennessee Williams művét fordította Czimer József.
Kapcsolódó cikkek: A víg özvegy
                                Tennesse Williams esete Sopronnal  A vágy villamosa



2004. február 15., vasárnap 20:44


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület